SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Spiggarna
Billesholm
Plask&Lek

Välkommna till Spiggarnas Plask&Lek!

Hos oss tränar barn från 4 års ålder tills de är redo att gå med i vår träningsverksamhet. Vi fokuserar på att träna upp barnens vattenvana, de olika simsätten och hur man har det kul i vattnet!

Vi utgår från 3 olika grupper där man tränar på olika saker. I Lilla ligger fokus på att få vattenvana och att ta sig fram i vattnet. I teknikgruppen ligger fokus på att kunna vara själv på djupt vatten.

Ändrad tid teknikgrupp
2021-12-07 21:10

Det är ett antal föräldrar som önskat att vi skulle ha en teknikgrupp klockan 09:00 till våren. Då det bara var ett barn som var bokat till tiden 12:00 och de kunde flytta till tidigare tid så har vi beslutat att flytta teknikgruppen 12:00 till 09:00 istället. Bokningssidan är uppdaterad med den nya tiden och ni är välkomna att boka er. 

 

Tränarna

Plask & Lek

Bokningsinformation Plask & Lek VT2022
2021-12-01 13:30
 • För er som har haft barn som gått på Plask & Lek under hösten och registrerat er i vårt nya medlemsregister så öppnar bokningen fredagen 3/12 08:00 och för nya barn så öppnar bokningen fredagen den 10/12 08:00. För att boka ert barn så klicka på fliken bokningar längst upp på hemsidan och följ instruktionerna.
 • Ingen betalning ska göras i samband med bokning
 • Då det bara har varit ett eller två barn i vissa teknikgrupper så har vi inför våren slagit ihop dessa grupper och har bara två teknikgrupper 09:00 och 11:00. 
 • Vi startar terminen söndagen den 16/1 och avslutningen blir söndagen den 3/4. Två söndagar har vi uppehåll, den 20/2 och den 27/2.
 • För avgifter och betalning se tidigare information gällande Avgifter och Träningstider.
 • Samtliga bokningar är bindande vilket innebär att avbokning är förenat med en avgift.
 • Vid eventuella frågor maila styrelsen@spiggarna.se 

 

Förhållningsregler för Plask&Lek:
2021-11-30 20:23

Innan anmälning:
-
Plask&Lek är en typ av simskola, inte en typ av babysim. Barnen behöver inte kunna något simsätt innan de börjar Plask&Lek, men vi rekommenderar att barnen har någon typ av vattenvana innan ni anmäler dem.
- Barn från 4år får lov att anmälas till Plask&Lek. Vi rekommenderar även att barnen bör bottna i bassängens grundaste del [0,9m djup].

 

Innan och under träningspass:

 • Barn under 7 år som inte kan byta om själv följer med sin anhöriga till det omklädningsrum den anhöriga tillhör.

 • Barn över 7 år, fr.o.m de börjat årskurs 1, förväntas byta om själva i det omklädningsrum de tillhör. Om barnet inte kan byta om själv måste en anhörig av samma kön följa med och hjälpa barnet.

 • Det är totalt mobilförbud i omklädningsrum, duschrum och i simhallen. Vid behov får man gå ut i korridoren för att använda sin mobiltelefon.

 • Ingen fotografering eller filmning får göras i simhallen, omklädningsrummen eller bastun. Detta p.g.a andras integritetsskydd. (Simklubben Spiggarna kommer dock i vissa fall att fotografera den generella verksamheten, under förutsättning att samtliga vårdnadshavare ger ett skriftligt samtycke.)

 • De anhöriga skall sitta på bänkarna eller stolarna under lektionstiden. Ledarna kommer att hämta vårdnadshavaren om de behövs.

 • Ledarna svarar jättegärna på frågor eller funderingar, efter eller före lektionstid. Under lektionstiden skall fokuset ligga på barnen och inte de vuxna. Ni kan alltid annars maila plaskolek@spiggarna.se om ni har någon fråga.

 • Ni anhöriga har ansvar för att ta era barn från och till toaletten. Det är dock viktigt att ni lämnar av barnen till en tränare och inte låter dem hoppa i vattnet utan uppsyn.

 • Inga ytterskor får användas i simhallen eller duschrummen.

 • Barnen ska vara ombytta och träningsklara när deras träning börjar.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 17/06 12:37 
Hem, 18/03 17:53 
Hem, 29/02 08:00 
Hem, 29/01 18:34 
Hem, 05/12 15:07